Haak daai karavaan en kom sleep saam met Heinrich en Sharon Kleyn op Swerwers. Waar ons die grond pad vat en ons karavaan sleep na die verskuilde skatte langs die kus en in die binneland langs die bruinwaters. Visvang, Vakansie, Kampvuur Kuiers en Avontuur.

In hierdie episode kuier in by Happy Wanderers, gooi lyn in by Aliwal Shoal, besoek Vulumanzi en gaan voer ‘n paar Nyl-krokkedille.

kulumatv

With a passion for travel, high adrenaline sport & being part of the action.

Some friends & I developed KulumaTv, an online video magazine to bring our Adventures to the internet world. Kuluma means to talk in the Zulu language & living in the kingdom of the Zulu the name was apt.

We needed to fund our adventures so we started making commercials of the lodges, Resorts & places we visited. In the beginning, we mostly traded off for food & accommodation. We still barter with some of our clients to this day some 10 years down the line.

View all posts

Latest videos